#KARKOLI SE ZGODI. BMW SERVISNE STORITVE.

BREZSKRBEN UŽITEK V VOŽNJI. ZA VSAKEGA VOZNIKA IN VSAK BMW.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, prek privlačnih vsevključujočih cen BMW Service 5+ ponudbe, do naših storitev za popravila in nego BMW in številnih drugih prilagojenih storitev. Za vas imamo vedno optimalno ponudbo. Za vsak model BMW, za vse vaše potrebe in za veliko brezskrbnih kilometrov, ki jih še imate pred seboj.

APLIKACIJA My BMW.

image alt text

Vaše prednosti.

 • Prilagodljivo spletno naročanje na servisni termin
 • Pregled servisnih in vzdrževalnih del, ki jih te treba opraviti na vašem BMW
 • Hitra pomoč na cesti BMW zaradi samodejnega prenosa podatkov o vozilu in njegovi lokaciji
 • Udoben nadzor in spremljanje vozila, ne glede na vašo trenutno lokacijo
 • Nove funkcije in posodobitve, povezane z vašim BMW
image alt text

V samo treh korakih do aplikacije My BMW.

 1. Prenesite brezplačno aplikacijo My BMW iz Apple Store ali Google Play Store.
 2. Ustvarite BMW ID ali se prijavite z obstoječim. 
 3. Vnesite identifikacijsko številko vozila (VIN) svojega BMW in jo povežite z aplikacijo My BMW.

PREGLED IN VZDRŽEVANJE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Samo sprostite se in se osredotočite na tisto, kar resnično šteje – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive je to mogoče. Konec koncev si boste z enkratnim plačilom zagotovili kritje vseh vključenih servisnih in vzdrževalnih del za časovno obdobje po svoji lastni izbiri. Hkrati pa bo vaš BMW vedno v najboljših rokah pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

BMW SERVICE 5+.

Nekaj, na kar se lahko zanesete: BMW Service 5+. Ne glede na to, ali gre za zavore, olje ali mikrofilter, je nekaj jasno: z BMW Service 5+ so nadomestni deli in servisno delo vključeni v eno nadvse privlačno in pregledno ceno. Izjemna ponudba je namenjena vsem modelom BMW, ki so stari pet let ali več, kajti starejše kot je vaše vozilo, privlačnejši so naši pogoji servisa.

PODALJŠANO JAMSTVO BMW.

Uživajte v večji varnosti do 5 let. S podaljšanim jamstvom BMW imate možnost podaljšati dvoletno standardno jamstvo na obdobje 3 do 5 let ali 200.000 kilometrov. Izkoristite celovit nabor storitev, kot so hitra popravila z originalnimi nadomestnimi deli BMW, in bodite pomirjeni, da ste pripravljeni na vse.

VEČ STORITEV BMW ZA VAS.

Vedno vam stojimo ob strani – s strokovnim osebjem in najsodobnejšimi tehnikami popravila, pa tudi z originalnimi nadomestnimi deli BMW. Naši strokovnjaki zagotavljajo, da se na vozilu hitro in strokovno ponovno vzpostavi prvotno stanje, tako da bo vaš BMW vedno ostal pravi BMW. V primeru nesreče ali okvare vam naši strokovnjaki ponujajo roko pomoči kjerkoli in kadarkoli. Zato izkoristite pomoč pri okvari BMW, ki odpravi vse vaše težave hitro in preprosto.

BMW SERVISNE STORITVE: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

Kaj so BMW servisne storitve?
Vaš servisni partner BMW bo dobro poskrbel za vas in vaš BMW. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, prek privlačnih vsevključujočih cen BMW Value Service, do individualnih storitev kozmetičnih popravil Body & Paint Service in številnih drugih storitev, prilagojenih vam in vašemu BMW, imamo za vas vedno optimalno rešitev – ne glede na to, kateri model BMW imate v lasti in kaj potrebujete. Poskrbimo, da se boste veselili premnogih kilometrov brezskrbnega potovanja.
Kako pogosto se moram naročiti na servisni termin BMW in kakšni so priporočeni servisni intervali za moje vozilo?

BMW je že leta 1982 toge intervale vzdrževanja nadomestil s servisom na podlagi stanja. Senzorji in posebni algoritmi nadzirajo različna stanja delovanja vašega BMW. Condition Based Service (CBS) določi trenutne in prihodnje zahteve glede vzdrževanja vašega vozila. Sistem vam omogoča, da prilagodite obseg vzdrževanja osebnim potrebam.

Prek nadzornega prikazovalnika si oglejte preostale kilometre in obdobja za izbrane zahteve vzdrževanja, vključno z zakonsko zahtevanimi roki:

 • Motorno olje
 • Zavorne obloge, ločeno spredaj in zadaj
 • Zavorna tekočina
 • Pregled vozila
 • Zakonsko zahtevani pregledi v skladu z državnimi predpisi
 • Filter za trdne delce pri dizelskih motorjih

Vedno boste vnaprej obveščeni, kdaj je predviden naslednji servis.

Kako vem, katero servisno delo potrebuje moj BMW?
Oglejte si nadzorni prikazovalnik, da ugotovite, katero servisno delo potrebujete, kot so na primer motorno olje, zavorne obloge itd. Poleg tega vaše vozilo med vožnjo ves čas shranjuje podatke o zahtevah glede vzdrževanja na daljinskem upravljalniku (avtomobilskem ključu). Izbrani servisni partner BMW lahko nato hitro odčita podatke z daljinskega upravljalnika in vam pripravi ponudbo z obsegom vzdrževanja, ki bo za vas najboljši.
Kje lahko rezerviram termin na spletu?

Termin na spletu lahko rezervirate tukaj.

Rezerviraj servisni termin
Kaj je številka VIN in kje jo najdem?
VIN je identifikacijska številka vozila ali številka šasije. Našli jo boste v prvem delu prometnega dovoljenja v razdelku E. Prometno dovoljenje se v tej obliki izdaja od leta 2005. Pred letom 2005 je bila številka VIN navedena v razdelku 4.