POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

VEDNO NA VOLJO.

1.000 EUR dodatnega bonusa na izbrana vozila iz zaloge.

Ste pripravljeni, da pustite pečat? Odpeljite se z enim od vrhunskih jeklenih konjičkov, ki obračajo vse poglede in slišijo na ime BMW. Za vse, ki boste nakup financirali pri BMW Financial Services, smo pripravili tudi posebno ugodno ponudbo: dodatni bonus v višini 1.000 € pri nakupu izbranih vozil BMW iz zaloge.

BMW Service 5+.

Ugodna ponudba servisnih storitev za vozila BMW starejša od 5 let.

S programom BMW Service 5+ poskrbimo za vsa vozila BMW starejša od 5 let, da še naprej ostanejo v odlični formi in ohranjajo svojo vrednost.

PRIDITE SE VEN IGRATI!

#whateverhappens.

Uživajte v hladnejših letnih časih z originalnimi platišči in pnevmatikami BMW, dodatno opremo BMW za jesen in zimo ter BMW Service.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.