POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Že za 20.990 EUR.

Določa utrip mesta: z užitkom, slogom in značajem. BMW serije 2 Active Tourer sodi v metropole našega časa. Podobno kot trgi in restavracije ali avenije in križišča. Igrivo in goreče se sooči z mestnimi izzivi in rutinirano opravi z njimi. Drvenje po ozkih ulicah z dinamičnostjo in okretnostjo ali pa izpolnjevanje natrpanega urnika z vsestranskostjo in učinkovitostjo – popolno vozilo za vse, ki so aktivni in veliko na poti.

ODKRIJ UŽITEK.

Izjemni prihranki in posebna ponudba vozil BMW.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo vozil za vse priložnosti. Izberite svoj novi BMW še danes. Preverite akcijske modele in rezervirajte testno vožnjo že danes.

VEDNO NA VOLJO.

1.000 EUR dodatnega bonusa na izbrana vozila iz zaloge.

Ste pripravljeni, da pustite pečat? Odpeljite se z enim od vrhunskih jeklenih konjičkov, ki obračajo vse poglede in slišijo na ime BMW. Za vse, ki boste nakup financirali pri BMW Financial Services, smo pripravili tudi posebno ugodno ponudbo: dodatni bonus v višini 1.000 € pri nakupu izbranih vozil BMW iz zaloge.

BMW Service 5+.

Ugodna ponudba servisnih storitev za vozila BMW starejša od 5 let.

S programom BMW Service 5+ poskrbimo za vsa vozila BMW starejša od 5 let, da še naprej ostanejo v odlični formi in ohranjajo svojo vrednost.

NAŠE OBMOČJE UDOBJA: NA SONCU.

Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje.

Poletje je končno tu in s sončnim vremenom prihajajo nove priložnosti za raziskovanje podeželja. Nestrpno že čaka, da ga odkrijete. Uživajte na ovinkastih cestah, na svežem zraku in ob pogledu na podeželje z originalno dodatno opremo BMW.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.