TRAJNI SPOMINI MORAJO BITI DRAGOCENI. NE DRAGI.

Storitve originalnega popravila BMW.

Nekatere posebne spomine želimo ohraniti – drugih pač ne. Z vašim BMW kot stalnim spremljevalcem lahko naberete košaro, polno lepih spominov. Seveda pa obstajajo nekatere pustolovščine, na katere bi najraje pozabili. Z originalnimi popravili in storitvami BMW lahko trajno negujete prijetne trenutke – tudi če je vaše vozilo občasno kdo zamenjal za risalno podlago. Naši strokovnjaki zagovarjajo enake standarde kakovosti, estetike in varnosti kot vi in poskrbijo, da se vam ni treba ločiti od teh edinstvenih trenutkov – tudi če so bili vtisnjeni na lak.

OBNOVLJEN BREZ SLEDU.

Življenje pusti svoj pečat. Na vseh nas in tudi na naših avtomobilih. S storitvami BMW Repair Service lahko vedno računate na pomoč strokovnjaka – s strokovnim osebjem, najnovejšimi načini popravila in originalnimi deli BMW. Zagotovijo hitro in strokovno obnovo v prvotno stanje – brez kakršne koli sledi. In tako ne le, da nadomestijo izgubljeni čas za te posebne trenutke, ampak ga čim hitreje znova obudijo.

MAJHNE PODROBNOSTI NAREDIJO VELIKO RAZLIKO.

Podrobnosti so tiste, ki oblikujejo veliko sliko in hkrati zaznamujejo prijetne trenutke. In podobno se dogaja tudi z vašim vozilom BMW. Zato vaš servisni partner BMW poskrbi, da so manjše napake znova nevidne in vaš BMW sije enako močno kot prvi dan. Naj gre za udrtino v karoseriji ali prasko na laku, raztrganino v oblazinjenju ali odkrušeno vetrobransko steklo – storitve iz paketa kozmetičnih popravil in nege za vozila BMW hitro in natančno zagotovijo, da se lahko osredotočite le na prijetne podrobnosti.

POPRAVILA LAKA NA VOZILU BMW.

Že ena sama praska na laku vpliva na videz vozila. S točkovnim popravilom laka za vozila BMW lahko vaš servisni partner BMW odstrani manjše poškodbe laka po dokazanih standardih kakovosti BMW: hitro in natančno z okolju prijaznim sistemom BMW ColorSystem. S posebno obdelavo in delnim barvanjem je mogoče izbrisati odkrušene dele laka, odrgnine ali manjše praske v laku brez odstranjevanja delov – z bleščečimi rezultati.

POPRAVILA NOTRANJOSTI ZA VOZILA BMW.

Vsakodnevno življenje pušča sledi. Najbrž ne želite, da vas na to stalno spominjajo vaši usnjeni sedeži. S popravili notranjosti za vozila BMW to sploh ni težava, saj je mogoče posledice, ki jih na vaših usnjenih sedežih pušča vsakdanjik, hitro in enostavno izbrisati. Na ta način lahko vsak nov dan pozdravite s svežim videzom.

POPRAVILA OKEN ZA VOZILA BMW.

En majhen kamenček lahko v trenutku uniči tisti čudovit trenutek. Iz tega lahko hitro nastane velika razpoka in potrebna je draga zamenjava vetrobranskega stekla. To pa ni nujno, če se je vetrobransko steklo odkrušilo izven vidnega polja, saj ga je v tem primeru mogoče popraviti hitro in precej enostavno. Tako je zagotovljeno, da imate jasen pogled na vaše dragocene trenutke.

* Če imate delno kasko zavarovanje, bo popravilo izvedel vaš servisni partner BMW brezplačno in običajno se to ne upošteva kot odbitna franšiza.

POPRAVILA PLASTIČNIH DELOV NA VOZILIH BMW.

Če želite razširiti svoja obzorja, morate včasih premagati tudi ovire. In pri tem se lahko hitro zgodi, da nastane v odbijaču manjša razpoka ali praska. Vendar pa je zahvaljujoč popravilu plastičnih delov BMW mogoče prav tako hitro in enostavno popraviti vse manjše poškodbe na zunanjih plastičnih delih. Tako ovire v tekmi življenja ne bodo pustile nobenih vidnih znakov.

POPRAVILA UDRTIN NA VOZILIH BMW.

Prvi vtis je pomemben. In v enaki meri to velja za videz vašega vozila. Zato bo vaš servisni partner BMW z inovativnimi metodami za popravilo udrtin na vozilih BMW odstranil poškodbe, ki so posledica toče in parkiranja, ali manjše nepravilnosti na karoseriji. Tako boste lahko vedno naredili dober vtis – in brez vdrtin.

POPRAVILA PLATIŠČ KOLES NA VOZILIH BMW.

Platišč sicer ne izumimo na novo, lahko pa ustvarimo takšna, da so videti kot nova. Že kratek trenutek nepozornosti med parkiranjem je dovolj, da se platišče poškoduje na robniku. Vendar pa je majhna poškodba na pnevmatiki običajno zgolj površinska in jo je mogoče popraviti pri servisnemu partnerju z inovativnim polnilom in nato prebarvati. In vaša aluminijasta platišča BMW bodo videti kot nova. Če pa pride do večje strukturne poškodbe, bo platišče zamenjati.

KAMOR KOLI VAS PELJE POT, SMO TUKAJ, DA VAM POMAGAMO.

Stojimo vam ob strani – kjer koli in kadar koli želite. Če se vam pokvari avtomobil ali se zgodi nezgoda, samo vam na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan, doma in v tujini. Preprosto dostopni prek telefona, menija iDrive ali aplikacije BMW Connected App. Izvedite več o storitvi BMW za pomoč v primeru okvare vozila ali nezgode.