»V GLAVI IMAM POLNO NOVIH IDEJ. IN NE RAZMIŠLJAM O SESTANKIH.«

Termini za vzdrževalna dela? Dovolite storitvam BMW Teleservices, da to uredijo namesto vas.

Ali ste vedeli, da vam vaš BMW vedno ščiti hrbet in vam je pripravljen priskočiti na pomoč? Storitve BMW Teleservices lahko uredijo termine za vzdrževalna dela in vam pomagajo, ko potrebujete nujno pomoč. Storitve so brezplačne, če se odločite za dodatno opremo BMW ConnectedDrive ali funkcijo klicanja v sili. Vse poteka hitro, zanesljivo in zelo enostavno. Storitve BMW Teleservices lahko aktivirate tako, da se registrirate v portalu BMW ConnectedDrive* ali aplikaciji BMW Connected. Storitve povežete z vašim vozilom BMW in na koncu izberete vašega servisnega partnerja BMW. Nato lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem.

* Razpoložljivost BMW ConnectedDrive portala v Sloveniji preverite pri vašem najbližjem pooblaščenem partnerju BMW.

NAČRTOVANJE SESTANKA – VAŠ BMW PREVZAME NADZOR.

Servis po potrebi. BMW Teleservice klic. .

Prenos aplikacije
Naj gre za zamenjavo olja ali okvaro vozila, vaš BMW ve, kdaj potrebuje vzdrževanje – zahvaljujoč storitvam BMW Teleservices. Senzorji v vašem vozilu BMW lahko zaznajo, kdaj je potreben servis in posredujejo ustrezne podatke vašemu priljubljenemu servisnemu partnerju BMW, ki ste ga izbrali v portalu BMW ConnectedDrive*, aplikaciji BMW Connected ali meniju iDrive v vašem BMW. Vaš servisni partner BMW bo stopil v stik z vami, da se dogovorite za srečanje, nato pa se bo vnaprej pripravil na vaš obisk. Na ta način prihranite čas in trud – za vse je poskrbljeno namesto vas.
Če želite z vašim servisnim partnerjem BMW stopiti v stik iz drugih razlogov, na primer zaradi kontrole vozila pred počitnicami, dodatne opreme ali menjave pnevmatik, lahko pokličete storitve BMW Teleservices tudi ročno prek menija iDrive v vozilu.

* Razpoložljivost BMW ConnectedDrive portala v Sloveniji preverite pri vašem najbližjem pooblaščenem partnerju BMW.

»Zahvaljujoč storitvam BMW Teleservices mi ni treba razmišljati o načrtovanju vzdrževanja. Moj servisni partner BMW stopi v stik z mano, da se dogovoriva za servis in se lahko on vnaprej pripravi, jaz pa imam vse pod nadzorom. Ne bi moglo biti enostavneje.«

NA CESTI – NEOBREMENJENI IN SPROŠČENI.

Dober občutek. BMW Teleservice pomoč v primeru okvare in nezgode.

Nikar ne jemljite svojih skrbi na cesto. Ne glede na to, kam greste, ne glede na situacijo in ne glede na čas vam naši strokovnjaki nudijo strokovno pomoč v primeru okvare, nezgode ali kakršnih koli funkcionalnih napak. En klik v meniju iDrive v vašem BMW ali aplikaciji BMW Connected vas poveže neposredno z našo ekipo serviserjev za okvare in nezgode.
Vodijo vas skozi nadaljnje korake, po potrebi pošljejo vlečno vozilo ali pa vas napotijo do najbližjega servisnega partnerja BMW. Ali ste vedeli, da je mogoče veliko okvar odpraviti na daljavo?

VAŠ BMW – VSE POD NADZOROM.

Prazen akumulator? Nikoli več. BMW Teleservice stanje akumulatorja.

Ste prepričani, da ste izklopili luči? Storitev BMW Teleservice za stanje akumulatorja nadzoruje stanje napolnjenosti akumulatorja in vam po potrebi pošlje kratko besedilno sporočilo ali e-poštno sporočilo, tudi če ste že zapustili vaš BMW. Če je prišlo do tehnične okvare, bo storitev samodejno obvestila vašega servisnega partnerja BMW. Sistem prepreči težave ob zagonu in okvare, ki jih povzroči akumulator. To je le še ena stvar več, za katero vam ne bo treba nikoli več skrbeti.

REGISTRIRAJTE SE ZDAJ IN UPORABLJAJTE STORITVE BMW TELESERVICES BREZPLAČNO.

S storitvami BMW Teleservices ste lahko brez skrbi. Če imate sistem BMW ConnectedDrive ali funkcijo klicanja v sili, je uporaba brezplačna.

Sledite tem korakom:
  • Registrirajte se v portalu BMW Connected Drive* ali aplikaciji BMW Connected.
  • Povežite te storitve z vašim vozilom BMW.
  • Izberite servisnega partnerja BMW.
* Razpoložljivost BMW ConnectedDrive portala v Sloveniji preverite pri vašem najbližjem pooblaščenem partnerju BMW.